Skip to main content
BAS Bouwen vzw

BAS is een kenniscentrum met expertise in toekomstgericht en energiezuinig bouwen, of anders gezegd slim bouwen.

De medewerkers van BAS geven onafhankelijk advies aan gezinnen, non-profit en overheden in heel West-Vlaanderen. Daarnaast is BAS ook actief in lokale en internationale initiatieven ter promotie van natuurlijke bouwmaterialen en gezond wonen.

Lees meer over BAS Bouwen vzw.

EnergieID

EnergieID helpt je met meten en opvolgen van energie, water en transport, individueel én collectief.

Door haar coöperatieve structuur met sociaal oogmerk kan EnergieID diensten aanbieden op een professionele manier, maar wel met een duidelijk maatschappelijke focus. De coöperanten bewaken mee de integriteit van het platform. Als sociaal oogmerk werd gekozen om mee te bouwen aan een ecologisch duurzame, sociaal rechtvaardige en economisch stabiele maatschappij.

Zero Emission Solutions

Zero Emission Solutions bvba is een studie- en consultancybureau inzake duurzame energie, gevestigd in Aalst.

Zero Emission Solutions begeleidt haar klanten, voornamelijk bedrijven maar ook overheden,  instellingen en clusters van verschillende partners in het zoeken naar duurzame energie-oplossingen. Dit door in te zetten op energie-efficiëntie, hernieuwbare energie en aankopen van groene energie.

Bureau 9000

Bureau 9000 is een studie- en energieadviesbureau, die bedrijven, organisaties en instellingen ondersteunt met diens expertise.

Efika Engineering cvba

Efika engineering cvba zijn zes experts gepassioneerd door energie­-efficiëntie en duurzame gebouwen.

In bestaande gebouwen leggen we via een potentieelscan het investeringsplan voor de komende 5 jaar vast, gericht op de natuurlijke vervangingsmomenten. Bestaande installaties optimaliseren we door de regelingen aan te passen.  

Bij nieuwbouw en renovaties ontwerpen we energiezuinige installaties met grote aandacht voor de integratie van de technieken in het gebouw en rekening houdend met een aantal parameters zoals comfort, budget, robuustheid, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid.

Subscribe to Studiebureau