Skip to main content

Geniet van zonnestroom tegen een zeer voordelig tarief!

De burgercoöperaties zullen instaan voor de investering in de zonnepanelen maar ook voor de exploitatie, het onderhoud en de technische opvolging van de installatie. Aangezien er geen investeringen zijn voor de school, kan de school vanaf dag één zonder zorgen genieten van zonnestroom tegen een zeer voordelig tarief met een lagere energiefactuur tot gevolg.


Investeer mee als ouder en sympathisant

Daarnaast kunnen ouders en sympathisanten ook mee investeren in de zonne-installaties op de school. Dergelijke investeringen zijn immers broodnodig als we onze ambitieuze klimaatdoelstellingen willen realiseren. Na twintig jaar is de installatie kosteloos voor de school zelf, die dan nog jaren kan genieten van gratis zonnestroom.


Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Momenteel plaatsten we al zonne-installaties op volgende scholen:Sint-Maarteninstituut: 80 kWp Sint-Ludgardisschool Campus KVO: 57,66 kWp VBS Opstal: 12,1 kWp
Vrije Basisschool SMI Moorselbaan: 13,2 kWp VBS Don Bosco Gerdingen: 15,125 kWp Vrije lagere school BuO De Waterlelie: 18,15 kWp
Vrije Basisschool SMI Vrije Basisschool SMI Moorsel-Immerzeel: 12,1 kWp Vrije Basisschool Terbank-Egenhoven: 15,125 kWp
Raffelgemstraat: 18,15 kWp Vrije Basisschool Pastoor dergent: 15,125 kWp de Achellier: 14,85 kWp
Basisschool de Ark - Martelaren: 18,24 kWp Vrije basisschool De Revinze: 18,15 kWp  
Basisschool de Ark - Tiensesteenweg: 15,39 kWp Sint-Vincentius Basisschool: 18,15 kWp  

 

Bekijk enkele referenties

De deelnemende REScoops hebben veel ervaring in kleine en grote zonne-installaties op scholen en andere grote gebouwen. Bekijk hier enkele gerealiseerde projecten.