Skip to main content

 

Dankzij de centrale aankoop van energiediensten kan Klimaatscholen 2050 de school gratis energiemonitoring aanbieden via EnergieID. Want meten is weten.

EnergieID is een online platform, volledig onafhankelijk van de steeds wisselende energieleverancier, waarin automatisch de verbruiksgegevens van gas en elektriciteit worden
aangevuld zodra een nieuwe factuur beschikbaar is. Ook de historiek van de vorige leveranciers wordt éénmalig toegevoegd.

Via EnergieID volg je dus op of het verbruik en de besparingen van de school verlopen zoals verwacht. Bovendien kan je jouw school anoniem vergelijken met andere scholen.

Wil je nog verder gaan en ook water, zonneproductie, transport of binnenkort zelfs afval opvolgen? Dat kan!

Alle data zijn beschermd en worden in geen geval openbaar gedeeld, verkocht of gebruikt voor commerciële doeleinden.

Hoe ga je van start? Geef je interesse in EnergieID aan via de website. We contacteren je voor de praktische uitwerking van het energiedossier voor jouw school.

De school kan van start gaan met EnergieID zonder in te gaan op het zonnepanelenproject en ook zonder energie-renovatie-plan. Het is altijd nuttig om te zien hoe het energieverbruik van de school evolueert en zo te bestuderen hoe er bespaard kan worden.

Download onze folder